VD har ordet

Vi är verksamma i en bransch med stora utmaningar där behovet av en kvalitativ partner är stort. I takt med att vårt samhälle förändras ändras också våra behov; läkare och sjuksköterskor vill i större utsträckning planera sin tid för att få ihop livet i stort och det innebär att många söker sig från landstingen. Bristen på personal i verksamheterna blir större år för år. Genom att erbjuda olika typer av personalförsörjning kan vi göra att viktig kompetens stannar inom vården.

Vården behöver kompetens, kvalitet och kontinuitet men också en helikoptersyn där vi erbjuder effektivare personallösningar. Det innebär att vi kommer kunna utveckla vårt tjänsteerbjudande så att det erbjuder så stor kundnytta som möjligt. Hedera Group har mycket goda förutsättningar att utvecklas till ett av Sveriges starkaste bolag inom personalförsörjning och jag ser fram emot att vara en del av den resan.

Hedera Group är ett ungt företag men med över 170 års erfarenhet av bemanning inom vård i bagaget. Nu ska vi få sju företag att verka under samma paraply och nyttja alla de synergier som finns. Vi har engagemang, kompetens, duktiga konsulter och bra kundavtal – nu kommer vi!

Johan Sandström, VD, Hedera Group
Back to Top